Basic brewing har hatt to runder med sammenligning av 60min, mash-hop og FWH. Første runde ga ikke noe klart svar, så de kjørte ett forsøk til med mer humle i hvert brygg, hvor de også har analysert mhp IBU. Det er såpass små nyanser at de ikke klarer å plukke ut riktig i blindtest (mulig en av gutta klarer det, husker ikke, men de er hvertfall ikke enige før fasiten kommer).
http://hwcdn.libsyn.com/p/3/2/b/32b...07913225&hwt=fac4486f8106c01392d6d6e49d5ec24d
Slik jeg forstår det, bør mash-hopping kun brukes hvis man f.eks. har veldig mye humle man ønsker å bli kvitt, eventuelt slik som det sies om Schouskjelleren hvor det er tekniske utfordringer som gjør at man bruker det.
http://hwcdn.libsyn.com/p/3/2/b/32b...07913225&hwt=fac4486f8106c01392d6d6e49d5ec24d
Slik jeg forstår det, bør mash-hopping kun brukes hvis man f.eks. har veldig mye humle man ønsker å bli kvitt, eventuelt slik som det sies om Schouskjelleren hvor det er tekniske utfordringer som gjør at man bruker det.