Hei!
Første forsøk med en Fermzilla All Rounder ble en Dobbel IPA med WLP007 i kjøleskap på 19 grader.
Jeg fermenterer ikke denne under trykk, men tenker å sette på en Spunding Valve etter andre tørrhumling.
Jeg tenker å Cold crashe før overføring til fat.
For å unngå suckback under Cold Crash tenkte jeg å sette trykk på Fermzillaen, men hvor høyt trykk mener dere blir riktig her?
Jeg er skikkelig grønn på dette området så setter stor pris på svar og kommentarer.
Mvh.
Første forsøk med en Fermzilla All Rounder ble en Dobbel IPA med WLP007 i kjøleskap på 19 grader.
Jeg fermenterer ikke denne under trykk, men tenker å sette på en Spunding Valve etter andre tørrhumling.
Jeg tenker å Cold crashe før overføring til fat.
For å unngå suckback under Cold Crash tenkte jeg å sette trykk på Fermzillaen, men hvor høyt trykk mener dere blir riktig her?
Jeg er skikkelig grønn på dette området så setter stor pris på svar og kommentarer.
Mvh.