Har brygga en sainson på pilsner malt og 15% hvete, humla med aurora, saaz og tettnang.
Gjæra med WLP568 på 28 under stormgjæringa og 26 i en uke før jeg racka om.
Det jeg er ute etter er et hint av fersken/aprikosaktige estere.
Noen som har noen tanker om hvordan jeg skal få til det kun ved å bruke gjær, temp og humle?
Ser av andre fora at Simcoe og Citra can ha litt av det jeg er ute etter, men har ikke så lyst på sitrusprofilen som disse gir.
Gjæra med WLP568 på 28 under stormgjæringa og 26 i en uke før jeg racka om.
Det jeg er ute etter er et hint av fersken/aprikosaktige estere.
Noen som har noen tanker om hvordan jeg skal få til det kun ved å bruke gjær, temp og humle?
Ser av andre fora at Simcoe og Citra can ha litt av det jeg er ute etter, men har ikke så lyst på sitrusprofilen som disse gir.