Har satt ett oktober-øl brygg for 4 uker siden og målte da OG til 58, nå er den nede i 20 og gjæringen har stoppet helt opp.
Har prøvd å sette brygget med romtemparatur på 15 grader uten att det har blitt noe mere liv i gjærlåsen, og den siste uken har ikke FG forandret seg.
Har prøvd å riste litt.
Brygget har stått til gjæring med en jevn temp på 10 grader.
Mesketemp 68 grader i 90 min.
Gjærtype Wyeast type Oktoberfest.
Skal jeg bare flaske det eller blir det en flaskesprenger hvis jeg tilsetter sukker til ettergjæring?
Har prøvd å sette brygget med romtemparatur på 15 grader uten att det har blitt noe mere liv i gjærlåsen, og den siste uken har ikke FG forandret seg.
Har prøvd å riste litt.
Brygget har stått til gjæring med en jevn temp på 10 grader.
Mesketemp 68 grader i 90 min.
Gjærtype Wyeast type Oktoberfest.
Skal jeg bare flaske det eller blir det en flaskesprenger hvis jeg tilsetter sukker til ettergjæring?