Har brygget en Saison med wlp 565, gjæret ned til 1008 på en uke på 25 grader.
Kan den flaskes er bør den få litt tid på seg, evt i et litt kaldere rom.
Har brygget en Saison med wlp 565, gjæret ned til 1008 på en uke på 25 grader.
Kan den flaskes er bør den få litt tid på seg, evt i et litt kaldere rom.
Jeg ville ha ventet en uke til. Da får gjæren tid til å rydde etter seg
Er det slik at du MÅ flaske for å frigjøre karet så blir nok godt uansett, men hvis du ikke MÅ frigjøre karet så la det gjerne stå enda en uke.
Jeg lar brygget stå konsekvent i 2 uker og noen ganger lenger om den akkurat har nådd en stabil FG når det har nærmet seg 2 uker.
Nå har jeg brygget to ganger med 565 og begge har tatt pause på 1.040, før de har gjæret greit ut. Begge disse har vært et p.i.t.a å karbonere på flaske, neste gang vil jeg tilsette en annen gjær ved gransking.
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å tilpasse innholdet, skreddersy din opplevelse og holde deg innlogget dersom du registrerer deg.
Ved å fortsette og bruke dette nettstedet, samtykker du i bruken av informasjonskapsler.