Det har nå kommet til det punktet der jeg ikke lenger har gjæring på dunken min. Så herved er korker og hevert kjøpt. Jeg skriver ned fremgangsmåten så får dere komme med synspunkt/endringer.
1-Siler øllet over i ny dunk
2-Lager sukkerlake 5ml pr halvliter (har ca 12 l øl) kanskje candissukker?
3- Fordele sukkeret på flaskene
4- Fylle øl
5- La det stå 2-4 dager (vanskelig)...
6- Drikke og oppleve gleden ved egenprodusert øl (lett)
Sånne åpenbare ting som renslighet har jeg full kontroll på. Tok ei ny måling nå nylig og nå fikk jeg 1,010 på hydrometeret.
1-Siler øllet over i ny dunk
2-Lager sukkerlake 5ml pr halvliter (har ca 12 l øl) kanskje candissukker?
3- Fordele sukkeret på flaskene
4- Fylle øl
5- La det stå 2-4 dager (vanskelig)...
6- Drikke og oppleve gleden ved egenprodusert øl (lett)
Sånne åpenbare ting som renslighet har jeg full kontroll på. Tok ei ny måling nå nylig og nå fikk jeg 1,010 på hydrometeret.