jeg satte i går et brygg med appelsinskall og koriander. Men pga at jeg fikk tett "rør" kranutløpet på kjelen min tettet seg med humleblomst (tenkte ikke på å bruke humlepose på blomsten). Så da gikk egentlig alt litt gærli for seg så er er usikker på om brygget virkelig blir brygg eller dodraugen får et infisert brygg. For når jeg prøvde å få bort blomsten fra kranutløpet prøvde jeg div måter uten hell. Prøvde først å røre litt med spiralkjøleren da dette ikke gikk
Prøvde jeg da å star san spraye hele tresleiven min og bruke den uten at det fungerte. Så da star san sprayet jeg hele armen min (og håper at den sprayingen av div ting er bra nok) for jeg stakk da hele armen nede i brygget!! Prøvde å få vekk blomstene, det gikk i 5sek før det var tett igjen. Så da gikk jeg rett og slett over til å bruke et (ja star san sprayet) litermål og helle over for hånd.
Tok så haveslangen som er trommellang, så håper ikke det er ting i den som ødelegger, men kjørte da vann rett ned i dunkene, pitchet gjæren og satte bøttene til gjæring.
Så det jeg lurer på, er dette døfødt! Er det et mekka for infeksjon eller tror dere at det kommer til å gå bra?
Og hva med appelsinskallet og korianderen, jeg fikk ikke det med over å gjæringsbøtta da dette lå imellom all humleblomsten! Er dette noe som egentlig skulle vært med i gjæringskaret for å gå smaker videre?
Jeg skal tørhumle og ha oppi aprikospurre etter stormgjæring, bør jeg da tilsette litt mer appelsinskall og koriander?
Men spørsmål og litt uoversiktlig, men håper på noen svar hvertfall
Craig
Prøvde jeg da å star san spraye hele tresleiven min og bruke den uten at det fungerte. Så da star san sprayet jeg hele armen min (og håper at den sprayingen av div ting er bra nok) for jeg stakk da hele armen nede i brygget!! Prøvde å få vekk blomstene, det gikk i 5sek før det var tett igjen. Så da gikk jeg rett og slett over til å bruke et (ja star san sprayet) litermål og helle over for hånd.
Tok så haveslangen som er trommellang, så håper ikke det er ting i den som ødelegger, men kjørte da vann rett ned i dunkene, pitchet gjæren og satte bøttene til gjæring.
Så det jeg lurer på, er dette døfødt! Er det et mekka for infeksjon eller tror dere at det kommer til å gå bra?
Og hva med appelsinskallet og korianderen, jeg fikk ikke det med over å gjæringsbøtta da dette lå imellom all humleblomsten! Er dette noe som egentlig skulle vært med i gjæringskaret for å gå smaker videre?
Jeg skal tørhumle og ha oppi aprikospurre etter stormgjæring, bør jeg da tilsette litt mer appelsinskall og koriander?
Men spørsmål og litt uoversiktlig, men håper på noen svar hvertfall
Craig