Thomas Trøa
Norbrygg-medlem
Hei!
Nå har jeg karbonert ølet med for lite sukker på 2 batcher jeg flasker samtidig og middels forbanna på det ettersom dette var to ekstremt gode øl. Saken er nå den at jeg kommer til å begynne med fat fremover og lurer på hvor ille det kan bli hvis jeg åpner alle flaskene og heller det forsiktig over på fat? Jeg er klar over at det vil oksideres og at det er nokså dumt, men finnes det kanskje noen lure måter og redusere skadene til et minimum? Evt hvordan vil ølet oppføre seg om det blir oksidert under overfarten?
Takk for all hjelp!
Nå har jeg karbonert ølet med for lite sukker på 2 batcher jeg flasker samtidig og middels forbanna på det ettersom dette var to ekstremt gode øl. Saken er nå den at jeg kommer til å begynne med fat fremover og lurer på hvor ille det kan bli hvis jeg åpner alle flaskene og heller det forsiktig over på fat? Jeg er klar over at det vil oksideres og at det er nokså dumt, men finnes det kanskje noen lure måter og redusere skadene til et minimum? Evt hvordan vil ølet oppføre seg om det blir oksidert under overfarten?
Takk for all hjelp!