Heisann.
Har brygga en porter (en sabla sterk en tydeligvis)
OG kom på 1100
Etter 2 ukers gjæring var FG på 1030, hadde håpt å få den ned mot 1020 minst.... satte gjæringsdunk på baderomsgulvet for å se om økt temp kunne få liv i gjæring igjen.
Etter 5 dager på badegulvet er fortsatt FG på 1030.
Vil det være risikabelt å flaske et brygg med så høy FG eller kan det gjennomføres?
Noen innspill?
Har brygga en porter (en sabla sterk en tydeligvis)
OG kom på 1100
Etter 2 ukers gjæring var FG på 1030, hadde håpt å få den ned mot 1020 minst.... satte gjæringsdunk på baderomsgulvet for å se om økt temp kunne få liv i gjæring igjen.
Etter 5 dager på badegulvet er fortsatt FG på 1030.
Vil det være risikabelt å flaske et brygg med så høy FG eller kan det gjennomføres?
Noen innspill?