Hei godtfolk,
Eg gjæret et brygg under trykk for en tid tilbake. Dette ble gjort på en nyanskaffet fermzilla, men uten spundle valve. Trykket var dermed ganske høyt i starten. Siden gjær ikke liker høyt trykk, tipper eg den ikke fikk gjort jobben sin. Brygget smaker vertfall ikke som forventet. Den har nå stått en god måned til kjøling på fat.
Er det mulig å redde denne batchen ved å fylle over på gjæringskar, tilsette mer gjær, og så se om den gjærer mer?
Eg målte ikke FGfør den ble tappet på fat. Det var i tillegg en del småting som gikk skeis under bryggingen, så godt mulig det er andre ting som har forårsaket smaken.
På forhånd, takk!
Sent fra min SM-G973F via Tapatalk
Eg gjæret et brygg under trykk for en tid tilbake. Dette ble gjort på en nyanskaffet fermzilla, men uten spundle valve. Trykket var dermed ganske høyt i starten. Siden gjær ikke liker høyt trykk, tipper eg den ikke fikk gjort jobben sin. Brygget smaker vertfall ikke som forventet. Den har nå stått en god måned til kjøling på fat.
Er det mulig å redde denne batchen ved å fylle over på gjæringskar, tilsette mer gjær, og så se om den gjærer mer?
Eg målte ikke FGfør den ble tappet på fat. Det var i tillegg en del småting som gikk skeis under bryggingen, så godt mulig det er andre ting som har forårsaket smaken.
På forhånd, takk!
Sent fra min SM-G973F via Tapatalk