Forskjellen på tørrgjør og flytende

Hei på dere,

Nå har jeg lest side opp og side ned, og føler meg dummere enn noen sinne - selv om jeg har lært mye. Regner med at det er positivt at man i det minste begynner å få litt mer oversikt over alt man ikke vet ;)

Det jeg lurer på akkurat nå er forskjellen på tørrgjær og flytende gjær. Jeg skal sette mjød om en måneds tid, og det som høres mest firstende for meg er å kjøpe nok tørrgjær til at jeg slipper å sette en starter, komme i gang med bryggingen ASAP, og så heller fikle med startere og greier neste gang. Hva mener dere med litt erfaring om emnet?

Jeg kan også legge til at når jeg først kjøper honning for 1500-2000, så er det ikke prisen på gjær som skal vippe meg av pinnen, for å si det slik, så om det ikke er helt feil er jeg også troende til å kjøpe nok flytende gjær til å kunne helle det rett i og vente på det første ploppet :)
 
Tilbake
Topp