Hei.
Satte min første batch all-grain 25L IPA her på Søndag 11.05. Bryggingen gikk greit uten store problemer, men her er problemet. Brygget hadde en OG på 1.060 og nå etter fem dager er SG nede i 1.011. Etter planen skulle det ta fjorten dager.
Så spørsmålet er om det må på flasker nå før det har gått fjorten dager? :jaha: (Planen var å tørrhumle de siste ni dagene)
På forhånd takk
Christian
Satte min første batch all-grain 25L IPA her på Søndag 11.05. Bryggingen gikk greit uten store problemer, men her er problemet. Brygget hadde en OG på 1.060 og nå etter fem dager er SG nede i 1.011. Etter planen skulle det ta fjorten dager.
Så spørsmålet er om det må på flasker nå før det har gått fjorten dager? :jaha: (Planen var å tørrhumle de siste ni dagene)
På forhånd takk
Christian