Første brygg er satt! Smithwicks

Driver i skrivende stund å brygger dette ølet, men lurer litt på hvor mye kullsyre det  bør være i det? I Kilkenny er det vel nesten ingenting, men er det det samme i Smithwicks'en?

Basert meg på en IBU på 20 og en styrke på rundt 5% etter info jeg fant på nett. Laget en starer på 1 liter og håper ende på rundt 1010 eller rundt der. Mesker på 65-66 grader. Håper dette blir gode greier for Kilkenny har jeg sansen for  :)
 
Oddlo skrev:
men lurer litt på hvor mye kullsyre det  bør være i det?
Hvis du skal servere øllet fra fat kan du basere deg på 2-2,5 Vol. CO2. Dette er typeriktig for engelske ales. Men dette kan jo selvf variere fra smak og behag  :) (les artiklen om CO2 på medlemssidene skrevet av Gahr)  :skitbra:
Fint om du legger ut litt info om hvor FG havner og hvordan smaken blir når den tid kommer..
 
Tilbake
Topp