Første brygg stått i ca 3 uker, flaske eller kaste? (Bilder)

Hei!

Mitt første brygg har nå stått på gjæring i ca 3 uker.
Er litt usikker på det, så her er noen bilder:

11wbr4w.jpg

a3gqhh.jpg


Syns det ser litt rart ut, så gidder ikke flaske om det bare er å kaste det.
 
Ok da! Var godt å høre :)

Jeg tok en FG test via tappekranen i bunnen før jeg åpnet lokket, da kom det endel klumper/rester i ølet. Antar dette bare er det som ligger på bunnen da?
 
Da var det på flasker, 60 stykk!
Tappet ut ca 5dl før jeg flasket, da ble ølet som skulle i flaskene veldig klart å fint.

Skal stå ca 1 uke nå før jeg plasserer det litt kjøligere? Tenker det bli i kjelleren under huset, kaldt og godt der.
 
Ville latt dem stå i romtemperatur fram til de er ferdig karbonert. 7 til 14 dager. Beste er å prøve en flaske innimellom.
 
Ingenting i veien med dette :) Lykke til !
Ville latt det stå ca 2 uker i romtemperatur før det settes kaldt.
 
Det skal jeg. Sjekke om det har steget med innhold i flaskene?

Blir spennende dette.
Alkohol% ble noe mindre en den skulle, men det er mulig pga jeg hadde 1-2 liter for mye vann i brygget.
 
Tilbake
Topp