+1Jørn Hammerud skrev:Jeg sprayer et kjøkkenglass med StarSan og henter ut en liten prøve (1/2 glass). Heller dette så over i målebegeret til hydrometeret.
danielm skrev:Hm. Sjekket FG i går og i dag. I går var den på 1.012. I dag på 1.010. Det plopper fremdeles. OG lå på 1.060. Skal da i teorien nå ligge på ca 6,6 % alc. Hva tror dere? Og hva skjer om man flasker mens gjæringsprosessen fremdeles er i gang? Og hvorofor fortsetter det å gjære på den 15. dagen?
:jaha: :jaha: :jaha:
Flygel skrev:danielm skrev:Hm. Sjekket FG i går og i dag. I går var den på 1.012. I dag på 1.010. Det plopper fremdeles. OG lå på 1.060. Skal da i teorien nå ligge på ca 6,6 % alc. Hva tror dere? Og hva skjer om man flasker mens gjæringsprosessen fremdeles er i gang? Og hvorofor fortsetter det å gjære på den 15. dagen?
:jaha: :jaha: :jaha:
dersom den fortsatt synker med to grader i døgnet må du IKKE tappe nå!!
danielm skrev:Hvordan måler man FG uten å få uønskede bakterier i?
danielm skrev:Hvordan måler man FG uten å få uønskede bakterier i?