Frossen ESB til fating

Krysspostet i Bryggertabber.

Satte 25l ESB til coldcrash i fryseren går, og skulle sjekke den nå, etter å ha lest en tråd om coldcrashing og innfrysing... Kommer ut i garasjen, og det første jeg ser er at STC'en melder -11C. Har selvsagt glemt å flytte støpselet fra veggen og til STC'en sin kuldestyring.

Så da kommer nok ikke den på fat i morgen som planlagt :(

Er det noen som har erfaring med tilsvarende?

Det er bare 4-5 grader i garasjen nå, så det vil nok ta litt tid å tine den der ute. Lurer på å ta den inn og håpe den tiner på en dag eller to.
Tips mottas med takk!
 
Det var akkurat den jeg leste, før jeg gikk i garasjen og så at det var skjedd med meg også :D

Regner med det går helt greit da. Satte det i romtemperatur, og fater så snart det ikke er is igjen.
 
Tilbake
Topp