Krysspostet i Bryggertabber.
Satte 25l ESB til coldcrash i fryseren går, og skulle sjekke den nå, etter å ha lest en tråd om coldcrashing og innfrysing... Kommer ut i garasjen, og det første jeg ser er at STC'en melder -11C. Har selvsagt glemt å flytte støpselet fra veggen og til STC'en sin kuldestyring.
Så da kommer nok ikke den på fat i morgen som planlagt
Er det noen som har erfaring med tilsvarende?
Det er bare 4-5 grader i garasjen nå, så det vil nok ta litt tid å tine den der ute. Lurer på å ta den inn og håpe den tiner på en dag eller to.
Tips mottas med takk!
Satte 25l ESB til coldcrash i fryseren går, og skulle sjekke den nå, etter å ha lest en tråd om coldcrashing og innfrysing... Kommer ut i garasjen, og det første jeg ser er at STC'en melder -11C. Har selvsagt glemt å flytte støpselet fra veggen og til STC'en sin kuldestyring.
Så da kommer nok ikke den på fat i morgen som planlagt
Er det noen som har erfaring med tilsvarende?
Det er bare 4-5 grader i garasjen nå, så det vil nok ta litt tid å tine den der ute. Lurer på å ta den inn og håpe den tiner på en dag eller to.
Tips mottas med takk!