Hei dere, jeg liker å eksperimentere og prøve meg på ting som muligens ikke er så normalt!
Men med den tanken så er "Frukt øl" normalt nå til dags..
Men jeg har noen spørsmål, så jeg kommer meg fra Idé til produkt.
Jeg har følgende spørsmål. Jeg kunne tenke meg å brygge et type frukt øl, men jeg ønsker gjerne litt info når man skal tilsette frukt/fruktpurren. Om det er samme prosedyre på Wit, Pale Ale eller Stout.
Jeg har hørt at man tilsetter det under meskingen. Før gjæringen generelt...
Og så har jeg hørt at man tilsetter Fruktpurren etter gjæringen...
kan dere fortelle meg deres prosedyre?
"Tenker på alt ifra en fruktig weisbier, blåbær Porter, sitrus Ale. osv."
Takk.
Men med den tanken så er "Frukt øl" normalt nå til dags..
Men jeg har noen spørsmål, så jeg kommer meg fra Idé til produkt.
Jeg har følgende spørsmål. Jeg kunne tenke meg å brygge et type frukt øl, men jeg ønsker gjerne litt info når man skal tilsette frukt/fruktpurren. Om det er samme prosedyre på Wit, Pale Ale eller Stout.
Jeg har hørt at man tilsetter det under meskingen. Før gjæringen generelt...
Og så har jeg hørt at man tilsetter Fruktpurren etter gjæringen...
kan dere fortelle meg deres prosedyre?
"Tenker på alt ifra en fruktig weisbier, blåbær Porter, sitrus Ale. osv."
Takk.