Gjorde et forsøk på denne etter informasjon samlet her og der. Hvor bra det treffer vet jeg ikke før om noen uker dog
Ikke all malt som stemmer med Beersmith, jeg brukte Weyermann Munich 25EBC og Weyermann CaraHell 25EBC.
Recipe Specifications
--------------------------
Boil Size: 26.33 l
Post Boil Volume: 24.44 l
Batch Size (fermenter): 20.00 l
Bottling Volume: 20.00 l
Estimated OG: 1.070 SG
Estimated Color: 16.4 EBC
Estimated IBU: 67.3 IBUs
Brewhouse Efficiency: 70.00 %
Est Mash Efficiency: 82.3 %
Boil Time: 60 Minutes
Ingredients:
------------
Amt Name Type # %/IBU
4.75 kg Pale Malt, Maris Otter (5.9 EBC) Grain 1 73.6 %
1.20 kg Munich Dark (BestMälz) (25.0 EBC) Grain 2 18.6 %
0.50 kg Cara Blond 20 (Castle Malting) (20.0 EBC Grain 3 7.8 %
50.00 g Citra [12.00 %] - Boil 30.0 min Hop 4 44.4 IBUs
0.50 Items Whirlfloc Tablet (Boil 15.0 mins) Fining 5 -
40.00 g Centennial [10.00 %] - Boil 15.0 min Hop 6 19.1 IBUs
20.00 g Cascade [5.50 %] - Boil 10.0 min Hop 7 3.8 IBUs
0.50 tsp Yeast Nutrient (Boil 10.0 mins) Other 8 -
2.0 pkg Dry English Ale (White Labs #WLP007) [35 Yeast 9 -
25.00 g Cascade [5.50 %] - Dry Hop 5.0 Days Hop 10 0.0 IBUs
25.00 g Citra [12.00 %] - Dry Hop 5.0 Days Hop 11 0.0 IBUs