Hei.
Etter å ha brygget ekstremt lite de siste årene begynner jeg endelig å se gode muligheter for å kome igang igjen.
Grunnet dette har jeg fortsatt masse malt liggende som er flere år gammel.
Mitt spørsmål er hvordan dette påvirker malten?
Ved lukt å smak virker det ikke som det er noe galt med malten og den har hatt grei lagring heletiden.
Jeg brygget en pale ale i går med denne malten og endte opp med ett mye lavere utbytte en hva jeg har været vant med.
Kan dette skyldes malten eller er det bare att jeg er litt rusten :jaha:
Viss det i hovedsak er utbytte som er problemet, er det greit å benytte seg av spesialmalten og dumpe basismalten?
Etter å ha brygget ekstremt lite de siste årene begynner jeg endelig å se gode muligheter for å kome igang igjen.
Grunnet dette har jeg fortsatt masse malt liggende som er flere år gammel.
Mitt spørsmål er hvordan dette påvirker malten?
Ved lukt å smak virker det ikke som det er noe galt med malten og den har hatt grei lagring heletiden.
Jeg brygget en pale ale i går med denne malten og endte opp med ett mye lavere utbytte en hva jeg har været vant med.
Kan dette skyldes malten eller er det bare att jeg er litt rusten :jaha:
Viss det i hovedsak er utbytte som er problemet, er det greit å benytte seg av spesialmalten og dumpe basismalten?