Evensen skrev:Nja blåste å blåste, den ble ikke noe trommeskinn akkurat
Vi får se hvordan det går , men åssen er det med å bestille gjær i posten. Det tar jo gjerne vel gjerne ett døgn fra den sendes til den er fremme.
Da må det jo bli romtemperatur på den ?
Evensen skrev:Kan noen fortelle meg hva dette kommer av evt. hva kalles hot break og cold break på norsk?
Her er ett lite utdrag av teksen : There will be a considerable amount of hot break, cold break and hops in the bottom of the boiling pot after cooling.
Jørn Hammerud skrev:Jeg bruker hevert fordi kjelen står på kjøkkenbenken og karet står på gulvet. Har du andre forslag til overføring, tar jeg gjerne i mot. Alt som kan bidra til en enklere bryggedag, er ytterst kjærkomment.
Bernts skrev:Jørn Hammerud skrev:Jeg bruker hevert fordi kjelen står på kjøkkenbenken og karet står på gulvet. Har du andre forslag til overføring, tar jeg gjerne i mot. Alt som kan bidra til en enklere bryggedag, er ytterst kjærkomment.
Kran i kjelen, muligens den beste invisteringen for å gjøre bryggedagen enklere...