Hei Godtfolk.
Har planet om å sette en "Gordie Brown Ale" fra moderne...boka, men finner ikke "Manchester" tørrgjær hos Vin og Bar som er min lokale pusher. Men de har "Nottingham" og det er jo ikke så langt unna - sånn geografisk i hvert fall. Men så begynte jeg å se litt på gjærliste deres, og ble veldig forvirret - det er jo et utall forskjellige gjærsorter! Hva er forskjellen på de alle? Jeg har forsøkt å lese i boka, men finner ingen oversikt der (den har jo en veldig god forklaring på humle). Hva kan jeg bruke, og hva bør jeg ligge unna?
Har planet om å sette en "Gordie Brown Ale" fra moderne...boka, men finner ikke "Manchester" tørrgjær hos Vin og Bar som er min lokale pusher. Men de har "Nottingham" og det er jo ikke så langt unna - sånn geografisk i hvert fall. Men så begynte jeg å se litt på gjærliste deres, og ble veldig forvirret - det er jo et utall forskjellige gjærsorter! Hva er forskjellen på de alle? Jeg har forsøkt å lese i boka, men finner ingen oversikt der (den har jo en veldig god forklaring på humle). Hva kan jeg bruke, og hva bør jeg ligge unna?