Håkon Halvorsen
Norbrygg-medlem
Bryggeland.
Skal sies til deres forsvar at jeg bestilte over telefon og at han kan ha misforstått. Og frua som henta varene. Men jeg mener bestemt at jeg spurte flere ganger om det var nok. Prøvde egentlig først å bestille tørrgjær, da det er det vi har brygga mest med, og hvor vi har fått best resultat. Men blei overtalt til å kjøre gjærrør og ett i hvert gjæringsdunk. Kun la det ligge i romtemperatur noen timer, riste og så pitche...
Får ta litt kritikk sjæl, at jeg ikke var mer kritisk. Men som relativt fersk i gamet er det lett å stole på en spesialforretning.
Kjøper tørrgjær (34 /70) i morra (3 pk i
hve) Krysser fingre og tær.
Skal sies til deres forsvar at jeg bestilte over telefon og at han kan ha misforstått. Og frua som henta varene. Men jeg mener bestemt at jeg spurte flere ganger om det var nok. Prøvde egentlig først å bestille tørrgjær, da det er det vi har brygga mest med, og hvor vi har fått best resultat. Men blei overtalt til å kjøre gjærrør og ett i hvert gjæringsdunk. Kun la det ligge i romtemperatur noen timer, riste og så pitche...
Får ta litt kritikk sjæl, at jeg ikke var mer kritisk. Men som relativt fersk i gamet er det lett å stole på en spesialforretning.
Kjøper tørrgjær (34 /70) i morra (3 pk i
hve) Krysser fingre og tær.