Erik F. Haagensen
Norbrygg-medlem
Satt vårt 1. brygg i går, en Kølsch, ca 40 l. Tilsatte 3 rør med gjær, White Labs WLP029 ved 18 C.
Gjæringskaret oppbevares i kjøleskap med 2 regulatorer, en for varme, lyspære og en for kjøleskapet.
Gjæring skal være ved 16 C. Ser nå at temperaturfølerne var for høyt opp i skapet og ved flytting lavere ned er det bare 10 C.
Det er ingen tegn til gjæring i kartet. Har nå satt inn en vifte som skal få temp opp til 16 C.
Vil gjæringen komme i gang? Eller er løpet kjørt?
Gjæringskaret oppbevares i kjøleskap med 2 regulatorer, en for varme, lyspære og en for kjøleskapet.
Gjæring skal være ved 16 C. Ser nå at temperaturfølerne var for høyt opp i skapet og ved flytting lavere ned er det bare 10 C.
Det er ingen tegn til gjæring i kartet. Har nå satt inn en vifte som skal få temp opp til 16 C.
Vil gjæringen komme i gang? Eller er løpet kjørt?