Hei! Først, takk for supert forum, en skikkelig nybegynner har i alle fall begynt å forstå hint og triks takket være folket her inne.
Vi har 3 batcher på 20 L stående nå, 3 x Pale Ale. Veldig fantasifullt ja, slik blir det med 6 stk som alle har det som favoritt. Fått foreslått å teste ut tørrhumling, og også å blande inn litt ekstra godsaker som chili, honning (andre tips tas imot med takk!). Vil også tappe noen direkte.
Er dette en løsning?
Pale Ale 1 (Cascade/Amarillo): Tappe halvparten av batch på flaske, resterende får tørrhumling og blir stående noen dager lenger før de også tappes.
Pale Ale 2 (Citra): Tappes rett på flaske, om ikke noen har noen frekke tilsetningsforslag. Evt tørrhumle hele batchen.
Pale Ale 3 (Galaxy/Mosaic): Tappe halvparten av batch på flaske, resterende får tilsatt chili og blir stående noen dager lenger for de også tappes.
Vi har 3 batcher på 20 L stående nå, 3 x Pale Ale. Veldig fantasifullt ja, slik blir det med 6 stk som alle har det som favoritt. Fått foreslått å teste ut tørrhumling, og også å blande inn litt ekstra godsaker som chili, honning (andre tips tas imot med takk!). Vil også tappe noen direkte.
Er dette en løsning?
Pale Ale 1 (Cascade/Amarillo): Tappe halvparten av batch på flaske, resterende får tørrhumling og blir stående noen dager lenger før de også tappes.
Pale Ale 2 (Citra): Tappes rett på flaske, om ikke noen har noen frekke tilsetningsforslag. Evt tørrhumle hele batchen.
Pale Ale 3 (Galaxy/Mosaic): Tappe halvparten av batch på flaske, resterende får tilsatt chili og blir stående noen dager lenger for de også tappes.
Sist redigert: