Hei,
Vi er en vennegjeng som tappet vårt andre og tredje øl på fat for ca 3 uker siden. Siden den gang har fatene fått stå i ro, men når jeg nå tappet øl av de lukter/smaker den gjæraktig og er veldig grumsete.
Ølene er en Pale ale og en IPA.
Har vi gjort noe galt under tapping til fat som kan føre til gjær på fatene?
Er det noen som har tips til hvordan vi kan få bort gjær smak/lukt? Tappe til et annet fat kanskje?
Mvh
Sjur
Vi er en vennegjeng som tappet vårt andre og tredje øl på fat for ca 3 uker siden. Siden den gang har fatene fått stå i ro, men når jeg nå tappet øl av de lukter/smaker den gjæraktig og er veldig grumsete.
Ølene er en Pale ale og en IPA.
Har vi gjort noe galt under tapping til fat som kan føre til gjær på fatene?
Er det noen som har tips til hvordan vi kan få bort gjær smak/lukt? Tappe til et annet fat kanskje?
Mvh
Sjur