Et lite spørsmål i aller siste liten...
Jeg har akkurat nå skylt ferdig en liten kok med SMaSH bestående av Viennamalt og Northern Brewer som eneste ingredienser, men har ennå ikke bestemt meg for hvilke av slurryene i kjøleskapet som skal få fornyet tillit.
Jeg har følgende:
Wyeast Denny Favorite 50
Wyeast Kölsch
WL 007
i tillegg har jeg tørrgjærene us-05 og Nottingham, men det blir vel litt vel mye med ei hel pakke til en batch på 10 liter.
Fikk også lyst til å legge ut bilde av fattigmannsskyllebøtta mi. Den bruker jeg til å sile av vørteren etter at hele pinnekjøttgryta har stått i stekeovnen en time på 65 grader.
I bunnen av bøtta har jeg skåret til et dørslag av plast som silbunn. Hele saken kostet meg 35 kroner på europris (måtte låne kran fra en annen dunk, men ei slik kran koster heller ikke mange kronene
Jeg har akkurat nå skylt ferdig en liten kok med SMaSH bestående av Viennamalt og Northern Brewer som eneste ingredienser, men har ennå ikke bestemt meg for hvilke av slurryene i kjøleskapet som skal få fornyet tillit.
Jeg har følgende:
Wyeast Denny Favorite 50
Wyeast Kölsch
WL 007
i tillegg har jeg tørrgjærene us-05 og Nottingham, men det blir vel litt vel mye med ei hel pakke til en batch på 10 liter.
Fikk også lyst til å legge ut bilde av fattigmannsskyllebøtta mi. Den bruker jeg til å sile av vørteren etter at hele pinnekjøttgryta har stått i stekeovnen en time på 65 grader.
I bunnen av bøtta har jeg skåret til et dørslag av plast som silbunn. Hele saken kostet meg 35 kroner på europris (måtte låne kran fra en annen dunk, men ei slik kran koster heller ikke mange kronene