Er relativ fersk i faget, så jeg får unnskylde manglende kunnskap med det
Jeg har brygget 7-8 brygg hittil, da har jeg brukt oppigjen gjær fra min far fra div. brygg som han har brygget.
Jeg satt i helgen en IPA der jeg for første gang kjøpte gjær. Jeg kjøpte to rør og hev oppi uten starter. Det jeg lurer på er om vil dette etter endt gjæring være nok til å sette 2 brygg til gjæring? er forøvrig 25L batcher det er snakk om.
Går en hektisk sommer i møte, så vil få brygget mest mulig nå sånn at jeg har øl til ut på høsten
På forhånd takk for svar
Jeg har brygget 7-8 brygg hittil, da har jeg brukt oppigjen gjær fra min far fra div. brygg som han har brygget.
Jeg satt i helgen en IPA der jeg for første gang kjøpte gjær. Jeg kjøpte to rør og hev oppi uten starter. Det jeg lurer på er om vil dette etter endt gjæring være nok til å sette 2 brygg til gjæring? er forøvrig 25L batcher det er snakk om.
Går en hektisk sommer i møte, så vil få brygget mest mulig nå sånn at jeg har øl til ut på høsten
På forhånd takk for svar