gustavf
Administrator
På webinaret om gjærvasking (og hjemmebryggerhistorie) snakket jeg litt om en gjær jeg har hatt stående ganske lenge. Jeg fikk tak i den på et bryggeribesøk for ne del år siden, dyrket opp et par desiliter og har etterpå glemt den i kjøleskapet.
I utgangspunktet er ikke dette en spesielt spennende gjær. Det er en lagergjær som er kjent for å være ganske nøytral, på grensa mot kjedelig, men som ikke er lett tilgjengelig.
Spørsmålet er om jeg klarer å gjenopplive den.
Slik så gjæren ut etter at gjærkaka var ristet opp:
Glemte dessverre å ta bilde av flaska slik den var etter års lagring.
I utgangspunktet er ikke dette en spesielt spennende gjær. Det er en lagergjær som er kjent for å være ganske nøytral, på grensa mot kjedelig, men som ikke er lett tilgjengelig.
Spørsmålet er om jeg klarer å gjenopplive den.
Slik så gjæren ut etter at gjærkaka var ristet opp:
Glemte dessverre å ta bilde av flaska slik den var etter års lagring.