Gjensittende proteiner/vørter - gir mulig feil temperatur?

kosl

Norbrygg-medlem
På de to siste bryggene på vår speidel 50 (gml. kontroll) har det blitt dårlig utgjæring.
Mistenker temperatur avvik, så har renset bryggekjelen etter siste brygg og holder på å kontrollmåle temp uten å finne noen avvik.
Se bilde: Var en del protein fra tidligere brygg, da det er en stund siden sist det ble rengjort med PBW.

Mulig problemet forsvant med en rens, men er det andre som har erfaringer med dette og kan bekrefte/avkrefte om at gjensittende vørter/proteiner kan gi avvik på feks. temp sensor?

Kjell
 

Vedlegg

  • speidel.jpg
    speidel.jpg
    1,1 MB · Sett: 22
Belegg kan muligens influere litt, men jeg anbefaler å måle tempen i mesken med egen måler. Og så evnt. justere innstilling i automatikken etter det du oppdager.
 
Tilbake
Topp