kosl
Norbrygg-medlem
På de to siste bryggene på vår speidel 50 (gml. kontroll) har det blitt dårlig utgjæring.
Mistenker temperatur avvik, så har renset bryggekjelen etter siste brygg og holder på å kontrollmåle temp uten å finne noen avvik.
Se bilde: Var en del protein fra tidligere brygg, da det er en stund siden sist det ble rengjort med PBW.
Mulig problemet forsvant med en rens, men er det andre som har erfaringer med dette og kan bekrefte/avkrefte om at gjensittende vørter/proteiner kan gi avvik på feks. temp sensor?
Kjell
Mistenker temperatur avvik, så har renset bryggekjelen etter siste brygg og holder på å kontrollmåle temp uten å finne noen avvik.
Se bilde: Var en del protein fra tidligere brygg, da det er en stund siden sist det ble rengjort med PBW.
Mulig problemet forsvant med en rens, men er det andre som har erfaringer med dette og kan bekrefte/avkrefte om at gjensittende vørter/proteiner kan gi avvik på feks. temp sensor?
Kjell