De siste to årene har jeg plukke granskudd på våren og brukt dem til å lage sirup av. Veldig godt på dessert, i soppstuing og viltgryter.
I fjor fikk smake en meget god Graskuddlager av Tommy, som står bak Drøye bakker mikrobrygg (http://tdsbrygg.blogspot.no/). Jeg har tenkt at jeg skulle prøve å lage noe lignende selv, men lykkes aldri med lager-/pilsbryggene mine, siden jeg ikke har noe temperaturreguleringssystem som går lavt nok.
Jeg har nå kokt inn et granskuddekstrakt (av 500 gram granskudd), og tenkte derfor å prøve å tilsette det i en type light mild ale eller lignende. Kanskje det finnes en ale som er tett oppimot pilsnertypen i smak?
Er det noen som har noen tips til en ale-brygger?
Eventuelt tenkte jeg kanskje å tilsette det i en kölsch eller red ale/amber ale...
I fjor fikk smake en meget god Graskuddlager av Tommy, som står bak Drøye bakker mikrobrygg (http://tdsbrygg.blogspot.no/). Jeg har tenkt at jeg skulle prøve å lage noe lignende selv, men lykkes aldri med lager-/pilsbryggene mine, siden jeg ikke har noe temperaturreguleringssystem som går lavt nok.
Jeg har nå kokt inn et granskuddekstrakt (av 500 gram granskudd), og tenkte derfor å prøve å tilsette det i en type light mild ale eller lignende. Kanskje det finnes en ale som er tett oppimot pilsnertypen i smak?
Er det noen som har noen tips til en ale-brygger?
Eventuelt tenkte jeg kanskje å tilsette det i en kölsch eller red ale/amber ale...
Sist redigert: