olavgn skrev:Pass på å ha ei glipe så uhumskheter kan få fordampa, da
Den er ikke akkurat potte tett, så det damper som bare det rundt kanten
olavgn skrev:Pass på å ha ei glipe så uhumskheter kan få fordampa, da
Vistad skrev:Oddvar: God tur!!!
runarstock skrev:Huffameg. Har nok driti meg litt ut! I kampens hete har nok meskingen gått til helheim. Termometeret viste som nevnt 97 ved koking. Og som den tullingen jeg er så har jeg gjort en aldri så liten brøler. Mesket på 66grader, trodde jeg. Jeg la TIL 3 grader. 66+3=69 + feilmargin 3 grader = 72 grader. Syns det var mistenkelig lite aktivitet i dunken idag. Kanskje blitt litt lite gjærbart sukker. Den skal få stå ei uke likevel...
La den bare stå som den er i totalt 14 dager. Muligens øke temperaturen en grad noen dager.runarstock skrev:4 døgn unnagjort. Fra 1060 til 1010 målt nå. Kan jeg sette den kaldt nå så gjæra tar ferie og synker til bunns??