Har komt meg vekk fra borettslagsleilighet i Bergen til ei flott leilighet med solid og stor kjeller som skal utnyttes til fulle.
Jeg og en kamerat har bestemt oss for å starte opp med brygging, og er klar for å ta skrittet videre fra ekstraktbygging som jeg har gjort tidligere.
Har lest litt i bryggebok og på nett og har fått en grei forståelse av prosessen, men vil gjerne ha hjelp til å finne ut hva jeg trenger av utstyr, og hvordan jeg kan få tak i/tilpasse dette selv. Jeg regner med at dette er spørsmål som har blitt stilt mange ganger, men jeg klarte ikke umiddelbart å finne en tråd på dette.
Vi har et budsjett på rundt 4-5000, men kan alltids gå litt over dette om det skulle vise seg at gevinsten ved å spytte inn mer er stor. Har fra før av termometer og oechslemeter, så forbedringspotensialet er stort. Ser for oss at det blir batcher på 25 liter i starten.
Jeg og en kamerat har bestemt oss for å starte opp med brygging, og er klar for å ta skrittet videre fra ekstraktbygging som jeg har gjort tidligere.
Har lest litt i bryggebok og på nett og har fått en grei forståelse av prosessen, men vil gjerne ha hjelp til å finne ut hva jeg trenger av utstyr, og hvordan jeg kan få tak i/tilpasse dette selv. Jeg regner med at dette er spørsmål som har blitt stilt mange ganger, men jeg klarte ikke umiddelbart å finne en tråd på dette.
Vi har et budsjett på rundt 4-5000, men kan alltids gå litt over dette om det skulle vise seg at gevinsten ved å spytte inn mer er stor. Har fra før av termometer og oechslemeter, så forbedringspotensialet er stort. Ser for oss at det blir batcher på 25 liter i starten.