Proben heng oppe i vørteren. Vert feil ligg den på bunnen.
Har ikkje testa so mange fleir. Har eit til som vi kjøpte frå bryggselv. Med ein pinne med ledning til aparater som vi også bruker
Proben heng oppe i vørteren. Vert feil ligg den på bunnen.
Har ikkje testa so mange fleir. Har eit til som vi kjøpte frå bryggselv. Med ein pinne med ledning til aparater som vi også bruker
Proben heng oppe i vørteren. Vert feil ligg den på bunnen.
Har ikkje testa so mange fleir. Har eit til som vi kjøpte frå bryggselv. Med ein pinne med ledning til aparater som vi også bruker
Må bare få spørre litt utdypende rundt termometeret. Under mesking, er proben enkel å plassere slik at den kan ligge i kjelen under hele prosessen? Vil ikke vekta av proben trekke den inn til kanten av kjelen og komme i kontakt med selve kjelen (antar det er i "midten" det er relevant å måle temperaturen)?
Vi bruker kjølebox til mesking , den ligg nok i nedre lag av mesken. Det avheng så klart kor tjukk mesken er. Vi har sjekka temperaturen med 2 målere , etter ca 20 min viser dei likt samme kvar i mesken ein måler
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å tilpasse innholdet, skreddersy din opplevelse og holde deg innlogget dersom du registrerer deg.
Ved å fortsette og bruke dette nettstedet, samtykker du i bruken av informasjonskapsler.