Hefeweizen - innspill på oppskrift.

Har komponert denne oppskriften med tanke på å få den ganske lik som Paulaner sin hefeweizen. Er det noen som har innspill eller forslag til endringer?
Takker for all hjelp  :biersmile:

Ingredients
Amt Name Type # %/IBU
5,50 kg Wheat Malt, Bel (3,9 EBC) Grain 1 58,3 %
3,00 kg Pilsner (2 Row) Ger (3,9 EBC) Grain 2 31,8 %
0,70 kg Munich Malt (17,7 EBC) Grain 3 7,4 %
0,20 kg Caramunich Malt (110,3 EBC) Grain 4 2,1 %
0,04 kg Carafa II (811,6 EBC) Grain 5 0,4 %

40,00 g Hallertauer [4,80 %] - Boil 60,0 min Hop 6 10,6 IBUs
20,00 g Hallertauer Hersbrucker [4,00 %] - Boil 15,0 min Hop 7 2,2 IBUs

80,00 g Orange Peel, Sweet (Boil 5,0 mins) Spice 8 -
22,00 g Coriander Seed (Boil 5,0 mins) Spice 9 -
5,00 g Camomille (Boil 5,0 mins) Spice 10 -
2,0 pkg Hefeweizen IV Ale (White Labs #WLP380) [35,49 ml] Yeast 11 -
 
Est Original Gravity: 1,051            SG Measured Original Gravity: 1,046 SG
Est Final Gravity: 1,009                SG Measured Final Gravity: 1,010 SG
Estimated Alcohol by Vol: 5,5 %    Actual Alcohol by Vol: 4,7 %
Bitterness: 12,8 IBUs                    Calories: 427,1 kcal/l
Est Color: 14,0 EBC
 
kutt ut alt krydderet og appelsinskall. gjæren fikser smaken. Ser ut til at du har Nesten samme oppskriften som
The Great Bavarian Weissbierproject på Northern Brewer forumet. Om du ikke har lest den, er det vært det.
Har brygget den og ble meget vellykket.
En av tingene er et meskesteg på 44 grader og starte gjæringen ganske kaldt å så heve til ca 17 grader.
 
Eg har bare vert inne på beersmith og letet igjennom utallige sider på haandbrygg (beercalk).  Hva for et meske skjema brukte du?

20min 44grader, 1 time på 66grader og 10 min på 72grader?
 
Tilbake
Topp