Hei
Jeg er helt ny her og har aldri brygget noe før heller.
Har lyst til å prøve litt, men vet ikke om dette er noe jeg kommer til å fortsette med så ser på det som litt dumt å investere 1000vis av kr på noe jeg kanskje kommer til å bruke 1gang.
Det lokale øl utsalget i Moss har utstyr man kan leie så vidt jeg vet, en sånn alt i ett maskin, så blir kanskje til at det er det jeg prøver først
Men har ett spørsmål om fat, så vidt jeg leser meg til bør helst fat karboniseres i kjøleskap, men det blir vell ganske vrient vist man ikke har ett eget skap man kan borre hull til slager da Co2 flasken ikke skal inn?
Jeg er helt ny her og har aldri brygget noe før heller.
Har lyst til å prøve litt, men vet ikke om dette er noe jeg kommer til å fortsette med så ser på det som litt dumt å investere 1000vis av kr på noe jeg kanskje kommer til å bruke 1gang.
Det lokale øl utsalget i Moss har utstyr man kan leie så vidt jeg vet, en sånn alt i ett maskin, så blir kanskje til at det er det jeg prøver først
Men har ett spørsmål om fat, så vidt jeg leser meg til bør helst fat karboniseres i kjøleskap, men det blir vell ganske vrient vist man ikke har ett eget skap man kan borre hull til slager da Co2 flasken ikke skal inn?