Hjelp! Flatt øl

Skal ferie 40 årslag om halvannen uke. Har basert meg på fat for første gang. Ølet har blitt karbonert Ca 4 dagerhvert fat. Karbonering har ligget på Ca 1,7 bar ved 9 grader. Ølet skummer bra, men er helt flatt.

Har flasket overskuddet fra hver øltyper og disse har alle blitt meget bra etter ett par uker. Mye friskere enn dette på fat.
Noen som har erfaring og kan hjelpe her?
 
For det tvangskarbonerte er det tiden som har  vert for kort så det burde ennå gå bra, men skjekk om en uke.
 
Du har god tid enda, går ei stund å få det karbonert, iallefall visst fata er nesten heilt fulle med øl. Men når det nærmer seg sjekk igjen, og da eventuellt øk trykket litt, senk temperaturen, og om mulig legg fatet ned for å øke kontaktflaten mellom øl og co2.
Lykke til  :biersmile:
 
Tilbake
Topp