HJELP - Hadde sukker rett på gjæringskaret - Vil gjerne ha tips til videre prosess asap

Har opplevd lignende en gang tidligere, mener at jeg da bare ristet på alle flaskene og lot det stå et par uker til. Er det løsningen, å bare riste hardt? Eller skal man bare vende flaskene litt?
Jeg har snudd flaskene opp ned et par-tre ganger. Gjentatt dagen etter .
 
Har flaskene stått i romtemperatur eller kaldt? Med sukker på flaska så skal ølet karboneres. Bittert, høres ut som en IPA det ja.
Stått i gangen (ca. 20 grader stort sett men kan tidvis ha vært litt kaldere).

Bittert, type u-drikkelig altså ikke slik verken ferdig øl eller IPA skal smake..
 
Testet i går igjen, da hadde den stått siden nyttårsaften etter at jeg vendte litt på flaskene for å få fart på karbonering. 1) Fortsatt helt uten kullsyre og 2) Ekstrem bitter på smak (nesten som om man har mistet en hel halspastill eske oppi flaska..lukter bra IPA men smaker IPA ganger 10 liksom..)

Er det noen som kan tenke seg hva som kan være galt (ref. bittersmaken) og om det kan få fart på karboneringen med å heller riste skikkelig på flaskene, kontra bare vende opp/ned?
 
Tilbake
Topp