Aasberg
Norbrygg-medlem
Var usikker på om jeg i det heletatt skulle bry meg om å flaske dette brygget, men etter 7 uker på gjæringskar bestemte jeg meg for å gi det en sjanse. Og nå har det stått på flaske i 3 uker. Smakte på det nå, og syntes det smakte veldig bra. Ølet har det veldig travelt med å komme seg ut av flasken, men når det er kommet i glasset er det ikke overkarbonert, men har en passe mengde kullsyre. Alle flaskene har dette belegget av villgjær i øloverflaten, og etter en uke i kjøleskap har det ennå ikke bunnfellt, mulig det aldri vil gjøre det?
Det jeg også lurer på er hvordan jeg skal vaske flasker, gjæringskar og utstyr som har vært i kontakt med dette brygget, slik at jeg ikke får samme problem igjen?
Det jeg også lurer på er hvordan jeg skal vaske flasker, gjæringskar og utstyr som har vært i kontakt med dette brygget, slik at jeg ikke får samme problem igjen?