Hjelp! slutta å gjære etter 2-3 dager.

Kverner ikkje malten selv, men har nok med ekstremt dårlig skylling.. lærer for kvart brygg:) spennende å sjå korleis ting heng sammen under prosessen:)
 
Med 50% effektivitet ville jeg lest meg opp på "Best Practice" og endret det som åpenbart er utenfor. Ellers enig i at for å finne ut hva som egentlig har effekt endrer du kun en ting av gangen.
På Bryggselv ber jeg om å få knust maltet for BIAB, spurte en gang om hva de satte mølla til da, med vedkommende visste ikke. Fin malingsgrad er bra helt inntill du får stuck mash, hvilket ikke er problem med BIAB

P.S Merk også hva jeg skrev om utgjæringen i en tidligere post, der var det også noe suboptimalt
 
Sist redigert:
@Miguel, en gammel og heller liten 500W kjøkkenmaskin fra rundt 1965 (tror den heter Wilfa) hvor kjøtt/ fiskekværna er modifisert med en kassert drillchucks som går inn på MM3. Kjører på "sakte hiv" og den jobber litt tungt. Tipper rundt 80 O/min under belastning. Har vel brukt den til ca 300kg til nå.

-Tilbake til emne.
 
Tilbake
Topp