Hva slags bryggeutstyr bruker du? Dette er i det groveste laget, men kunne gått i en Speidel eller Grainfather. Vil dog anbefale å knuse litt finere. Pro tip er å forsiktig væte malten med ei sprayflaske før du knuser den. Målet er å knuse stivelsen mens skallet er mest mulig inntakt. Med litt fukt så holder skallet mye bedre og man kan knuse finere. Bruk ca 1-2% av maltvekten med vann og spre det godt utover malten med en sprayflaske.
Det så ut som mer riktige veien å gå. Jeg vet at Speidel-brukere gjerne vil ha det litt grovt, men tror du kan tighte inn enda mer.Det ser fortsatt knust ut, men ikke kvernet, om du skjønner. La det sitte 15 min før du starter pumpa så skal du se at du klarer å dra kverningen ganske tight. Da skal du få mer finkvernet innhold, men også ganske intakte skall, hvis du går low and slow.
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å tilpasse innholdet, skreddersy din opplevelse og holde deg innlogget dersom du registrerer deg.
Ved å fortsette og bruke dette nettstedet, samtykker du i bruken av informasjonskapsler.