Hjelp til Porter

Hei, har tenkt å brygge en porter basert på Nøgne Ø sin oppskrift.

MEN, har tenkt å piffe den opp litt. Tenkte å "tørrhumle" den med nykvernet kaffebønner. Kompisen som jobber på Friele skulle fikse noe kaffibønner som ikke var så bitter, men hvor mye burde vi humle med.

Så hadde vi tenkt å hive oppi lakrisrot på slutten av koketiden, men hvor mye er en fornuftig mende?

Så hadde vi tenkt å karbonere med honning, 7g honning pr liter vørter passende?

Er til en 25 liters batch
 
joikakaka skrev:
Hei, har tenkt å brygge en porter basert på Nøgne Ø sin oppskrift.

MEN, har tenkt å piffe den opp litt. Tenkte å "tørrhumle" den med nykvernet kaffebønner. Kompisen som jobber på Friele skulle fikse noe kaffibønner som ikke var så bitter, men hvor mye burde vi humle med.

Så hadde vi tenkt å hive oppi lakrisrot på slutten av koketiden, men hvor mye er en fornuftig mende?

Så hadde vi tenkt å karbonere med honning, 7g honning pr liter vørter passende?

Er til en 25 liters batch

Det anbefales å kaldtrekke kvernet kaffe en døgns tid, for deretter å ha dette oppi et evt omstikkingskar rett før flasking for å beholde mest mulig smak og aroma.
 
Tilbake
Topp