Bjørk er väl mye brukt til matredskaper i tre tradisjonellt... men det bør väl vare ganske hardt (og ikke sette smak, hvis det er et problem).
Ser dom bruker mapel mye i USA, så da er väl eik noelunde nærme egenskaper og enklere at få tak i her i Norge, men vet som sagt ikke om det er noe som kan sette smak og om det i sånne fall er et problem.
Så svaret mitt var väl egentlig sån passe ubrukelig
1" rør av 304 eller 316 kvalitet. Men det var kanskje ikke det du ville lese.
Hadde ikke brukt laminert (plate)material. Lim løser seg opp?
Av tresorter ville jeg brukt løvtre. Emne av et gammelt epletre kunne kanskje være noe?
Lagt til,
Leser at Jordan bruker mye bjørk til tannpirkere.
1" rør av 304 eller 316 kvalitet. Men det var kanskje ikke det du ville lese.
Hadde ikke brukt laminert (plate)material. Lim løser seg opp?
Av tresorter ville jeg brukt løvtre. Emne av et gammelt epletre kunne kanskje være noe?
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å tilpasse innholdet, skreddersy din opplevelse og holde deg innlogget dersom du registrerer deg.
Ved å fortsette og bruke dette nettstedet, samtykker du i bruken av informasjonskapsler.