Hei.
Vi har brygget noen ganger på en 25 liters Speidel - får god smak og er forsåvidt fornøyd, men-
Vi har brukt fersk gjær, en pakke, men ikke skjønt d der med gjærstarter.... virker så tungvint. Må man lage det eller finnes det enklere løsninger?
Er det bedre å bruke tørrgjær? Gjærer det bedre? Gjærer det bedre med 2 pakker gjær, el vil det sette mye smak?
Takker for alle innspill her
Annlaug
Vi har brygget noen ganger på en 25 liters Speidel - får god smak og er forsåvidt fornøyd, men-
Vi har brukt fersk gjær, en pakke, men ikke skjønt d der med gjærstarter.... virker så tungvint. Må man lage det eller finnes det enklere løsninger?
Er det bedre å bruke tørrgjær? Gjærer det bedre? Gjærer det bedre med 2 pakker gjær, el vil det sette mye smak?
Takker for alle innspill her
Annlaug