Holdbarhet på pils i romtemperatur

Hei,

I forbindelse med kapasitetsproblemer så har jeg ikke mulighet for å lagre ferdig karbonert pils på flaske i hverken kjøleskap eller annet egnet kjølerom.

Vil man kunne lagre pils i romtemperatur eller er dette helt dødfødt ?

Hvis ja, under hvilket tidsperspektiv snakker vi om ?
 
Isoler godt, og sett den i skyggen ute. Følg med på YR! På dine kanter burde vel det kunne gå nå. Om den får noen få uker, tror jeg det gjør en forskjell.

Jeg hadde noe ekstraktpils en gang - noe av det første jeg overhodet brygget - som i utgangspunktet ikke var særlig god, for å si det mildt. Men så kom jeg til å sette en del flasker inn i et kjøleskap, der jeg glemte dem. Forskjellen på dem og de flaskene som var blitt stående i ei kasse i romtemperatur, var i alle fall slående. Noen mente til og med at kjøleskapsvarianten var ganske god. Der tok de riktignok feil, men likevel ... .

Ellers er vel generelt holdbarheten til en pils som kommer fra kjøleskapet og ut i romtemperatur, veldig dårlig:p.
 
Tilbake
Topp