Jeg undrer på om noen har prøvd å brygge med honni-korn før?
Skulle ha puffet hvete, men fant bare puffet-ris og havre. Tenkte meg at litt ekstra sukker blir å gjære bort uansett, og litt restsødme skulle vel tåles. Det er snakk om 500g totalt på et 25 liters brygg. Det hele falt litt plutselig på meg i det jeg mesket inn, og kom på at jeg hadde glemt å kjøpe puffet hvete til WITen jeg skulle brygge. Ble å kaste seg i bilen og finne noe kjapt på butikken.
Sitter nå da å undrer om noen andre har prøvd noe lignende, men mesken står å godtgjør seg.
Skulle ha puffet hvete, men fant bare puffet-ris og havre. Tenkte meg at litt ekstra sukker blir å gjære bort uansett, og litt restsødme skulle vel tåles. Det er snakk om 500g totalt på et 25 liters brygg. Det hele falt litt plutselig på meg i det jeg mesket inn, og kom på at jeg hadde glemt å kjøpe puffet hvete til WITen jeg skulle brygge. Ble å kaste seg i bilen og finne noe kjapt på butikken.
Sitter nå da å undrer om noen andre har prøvd noe lignende, men mesken står å godtgjør seg.