Har et problem. Brygget for 4!!! uker siden Porter. Dette er brygget flere ganger før med hell. 12 kg pale ale, 1kg kryatall, 0,5 kg choco. mesket på 68 grader i en time, og kokt i en god time. OG 1060. Brukte tørr gjør (TOP, fra Brewferm). 30 gram på 55 liter. Stormgjæret meget bra, med døde så ut. Etter nesten 3 uker var FG 1030, jeg kokte opp vann, avkjølte og tilsatte mer gjær(20 gram), ristet dunken og ventet en uke. FG 1025, igår stakk jeg om brygget for å se om litt mer luft gjorde susen, men så å si stille i dunkene enda. Spørsmål, kan jeg flaske det med så høy FG og la være å sette til sukker for karbonering? Hvor mye hever sukker for karbonering vanligvis FG når man bruker 6 gram pr liter? Eller bør jeg bare la det stå enda lenger, tilsette enda mer gjær? Ser dårlig ut for jule Porteren :noway: