Nok en gang, @DavidJ så gjør dere det HELT umulig å få noe i glasset fordi standen deres er overcrowded,haha. Får jeg foreslå et køsystem med sluse og innkaster?
Den ene ølen fra Oberstbräu, #41, er Double Imperial Stout Espresso. Det er rett og slett vår faste HMS (helsikes mørk stout) hvor hver servering håndpresses gjennom 14 gram espressokaffe.
Er det mest øl eller mest kaffe? Kan uansett ikke kalles subtilt.
Bruker gruppen fra en klassisk La Pavoni espressomaskin.
Den andre, #42, er Deep Thought Saison. (Tog du 'an?). En saison med generøse mengder Hüll Melon og Mandarina Bavaria (spesielt for @loebrygg [emoji5]), gjæret med 1318 og 3711.
Takk for i går folkens, skikkelig herlig kveld, og moro å prate med så mange andre hjemmebryggere!
Vi dro med oss nesten bare tomme fat hjem igjen, grovt regna etter fatveiing tappet vi rett under 450 liter øl i går
Gratulerer til Einar med vinnerølet, det var fullt fortjent!
Takk for strålende arrangement, vi gleder oss allerede til neste år.
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å tilpasse innholdet, skreddersy din opplevelse og holde deg innlogget dersom du registrerer deg.
Ved å fortsette og bruke dette nettstedet, samtykker du i bruken av informasjonskapsler.