Johnemann
Norbrygg-medlem
Gjær:WLP002
Mengde, ca 20liter ferdig.
Begynte å brygge i januar. Har hittil laget to stk. brown ale, en pilsner, en amber ale, en Andrine Christmas ale og en imperial brown ale.
Litt i overkant mange brown/amber men det synes jeg er godt 3 av de er 6mnd ++ lagrings øl. (Tre fat står i øleskapet på ca2-3 grader)
Nå ønsker jeg å lage noe lyst lett som smaker veldig godt..... Og ikke trenger å lagres i ett halvt år før bruk.
Forslag ? (Gjerne med link til oppskrift) jeg kan styre gjæringstemperaturen der jeg ønsker. 5 til 30 grader 0,2 grader slingring.
Mvh John
Mengde, ca 20liter ferdig.
Begynte å brygge i januar. Har hittil laget to stk. brown ale, en pilsner, en amber ale, en Andrine Christmas ale og en imperial brown ale.
Litt i overkant mange brown/amber men det synes jeg er godt 3 av de er 6mnd ++ lagrings øl. (Tre fat står i øleskapet på ca2-3 grader)
Nå ønsker jeg å lage noe lyst lett som smaker veldig godt..... Og ikke trenger å lagres i ett halvt år før bruk.
Forslag ? (Gjerne med link til oppskrift) jeg kan styre gjæringstemperaturen der jeg ønsker. 5 til 30 grader 0,2 grader slingring.
Mvh John