Har brygget en hvete, og selv tidlig i prosessen har den karakter av syrlighet jeg har opplevd i en infisert belgisk øl+ mitt aller første brygg, også en hvete: det ble gradvis surere med lagring.
Jeg har siden infeksjonsproblemene ryddet opp i rutiner og klart å unngå dette igjen.
Nå har jeg mest sannsynligvis fått noe igjen, enten det eller så er det noe annet som gir en distinkt og ubehagelig syrlighet?
Hvilke bakterier gir karakteristisk syrlighet?
Har tenkt før om jeg må rett og slett øke humlemengden for å få de antiseptiske egenskapene som jeg åpenbart trenger..
Jeg har siden infeksjonsproblemene ryddet opp i rutiner og klart å unngå dette igjen.
Nå har jeg mest sannsynligvis fått noe igjen, enten det eller så er det noe annet som gir en distinkt og ubehagelig syrlighet?
Hvilke bakterier gir karakteristisk syrlighet?
Har tenkt før om jeg må rett og slett øke humlemengden for å få de antiseptiske egenskapene som jeg åpenbart trenger..