Jeg ønsker å anskaffe meg fat og utstyr for å lagre øl på fat. Jeg var innom en uteplass i dag og ble litt overrasket over hvor mange forskjellige koblinger de brukte. De jeg kunne identifisere var G-kobling og S-kobling. Dette var på fat på 50 og 30 liter.
I tillegg hadde de 20l fat som så ut som corneliusfat i form og sånnsett ganske grei i forhold til plassering i kjøleskap etc. Disse hadde en helt rund flens som jeg er usikker på hva kan være. Eller var den veldig lik G-koblingen.
Her er et bilde av noen forskjellige koblinger jeg fant på nett:
Er det noen som kan si noe om hvilken kobling det kan være snakk om?
Red: jeg tenker det sikkert et A-kobling...
Er det slik at man bør velge G-kobling eller er demontering og bruk stortsett likt på alle koblingene?
I tillegg hadde de 20l fat som så ut som corneliusfat i form og sånnsett ganske grei i forhold til plassering i kjøleskap etc. Disse hadde en helt rund flens som jeg er usikker på hva kan være. Eller var den veldig lik G-koblingen.
Her er et bilde av noen forskjellige koblinger jeg fant på nett:
Er det noen som kan si noe om hvilken kobling det kan være snakk om?
Red: jeg tenker det sikkert et A-kobling...
Er det slik at man bør velge G-kobling eller er demontering og bruk stortsett likt på alle koblingene?
Sist redigert: